Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk glasvezel is ideaal als u meerdere zware toepassingen tegelijkertijd wilt gebruiken of aanbieden. Zowel voor internet, telefonie en datacommunicatie als voor bedrijfs- en terreinbeveiliging. Glasvezel biedt vele efficiency verhogende mogelijkheden, is goedkoper en eenvoudig in het beheer. Glasvezel is de techniek voor de komende twintig jaar.


Innoveren en groeien
Een snel netwerk met voldoende capaciteit is cruciaal om als onderneming te innoveren en te groeien. Nu heeft u misschien voldoende aan een DSL-aansluiting. Maar met de opkomst van het nieuwe, flexibele kantoor met moderne ICT-voorzieningen, neemt de behoefte aan meer bandbreedte toe. Denk hierbij aan toepassingen als Virtuele Privé Netwerken (VPN's), telewerken, het hosten van servers, remote desktop beheer, het inhuren van rekencapaciteit of het verwerken van bulkhoeveelheden data. Maar glasvezel biedt nog veel meer mogelijkheden, zoals videoconferencing, beeldtelefonie of camerabewaking over IP voor het beveiligen van bedrijfspanden, terreinen en van het transport van goederen.

Een deel van deze diensten bestaat al, maar met een glasvezelaansluiting functioneert dit allemaal aanzienlijk beter en sneller. U kunt tegelijkertijd van verschillende zware toepassingen gebruik maken. En deze diensten kunt u allemaal over één glasvezelverbinding laten verlopen.

Alle voordelen op een rij

 • Toekomstvast
 • Schaalbaar
 • Alle diensten via één glasvezel, met slechts één factuur
 • Tot duizend keer sneller dan huidige technieken
 • Kostenbesparend
 • Uitstekende kwaliteit
 • Zelfde up- en downloadsnelheidSnelheden tot 1000 Mbps
In theorie kunt u met een glasvezelverbinding snelheden tot 1000 Mbps realiseren, upstream en downstream. Ter vergelijking: de maximale downloadsnelheid van SDSL ligt op 9,2 Mbps.


Hoe werkt een glasvezel?
Glasvezel (fiber) is een haardunne vezel van zeer helder glas. Glasvezel kan lichtsignalen over grote afstanden transporteren. Het licht in een glasvezel maakt een minieme hoek met de buitenkant van de vezel, wat de reflectie garandeert. Deze interne reflectie zorgt ervoor dat het licht in de vezel blijft. Over de glasvezel gebruikt The Globe Ethernet als technologie voor het transporteren van dataverkeer.


The Globe regelt uw overstap
Overstappen is nu heel eenvoudig! Eerst zorgt The Globe ervoor dat u een glasvezelaansluiting hebt, pas dan sluiten we uw DSL-verbinding af. Zo heeft u continu een breedbandverbinding. Gegarandeerd! Heeft u vragen? Wilt u advies op maat door 1 van onze specialisten? Neemt u dan contact met ons op. Of laat ons u terugbellen!


Business Connect MPLS IP-VPN
Business Connect van The Globe koppelt uw hoofdkantoor, vestigingen en thuiswerkers aan elkaar, zodat er één groot communicatienetwerk ontstaat (Virtueel Privé Netwerk). Eenvoudig, veilig en goedkoop verschillende vestigingen in Nederland met elkaar verbinden.

In het bedrijfsleven groeit de behoefte aan breedbandcommunicatie tussen verschillende vestigingen. Bijvoorbeeld voor het delen van bestanden, voor toegang tot applicaties of voor het transporteren van realtime verkeer zoals telefonie. Met Business Connect kunt u al uw computernetwerken van verschillende vestigingen in Nederland via internet aan elkaar koppelen, zodat er één groot, razendsnel en veilig privé breedbandnetwerk ontstaat, ook wel Virtueel Privé Netwerk genoemd (VPN). Een VPN is een uitbreiding van het LAN (Local Area Network) door het te verbinden aan andere LAN's, pc's of servers via publieke netwerken zoals internet. Thuiswerkers kunt u volledig integreren in uw Business Connect bedrijfsnetwerk, zowel voor dataverkeer als telefonie.

Business Connect is uitermate flexibel en schaalbaar en geheel af te stemmen op de specifieke behoefte van uw bedrijf. De communicatiebehoefte kan per vestiging verschillen waarbij u per vestiging kunt kiezen uit verschillende snelheden, van 128 Kbps tot en met 1000 Mbps op basis van ADSL, SDSL of Glasvezel. Voor locaties waar de vraag naar bandbreedte groot is, kunt u met The Globe Gebundeld SDSL een kosteneffectieve, breedbandige koppeling realiseren.
Alle voordelen op een rij

 • Betaalbaar - Vaste, scherpe kosten voor ieder bedrijf, geen hoge
  investeringen
 • Toekomstvast - Uitermate geschikt voor integratie van spraak en
  data (VoIP)
 • Gemak - Geen zorgen door de Managed Service dienstverlening
 • Veiligheid - Gesloten IP-netwerk met veiligheids- en
  stabiliteitsgarantiesVeilig & efficiënt
Sinds de opkomst van IP-VPN herzien veel bedrijven hun IT-strategie en doen multi-service netwerken met Terminal-Server of Voice over IP oplossingen hun intrede. Business Connect voorziet in deze behoefte en groeit mee met uw organisatie. Toepassing van hoogwaardige MPLS technologie maakt Business Connect IP-VPN uitermate veilig doordat elke verbinding logisch gescheiden van andere verbindingen verloopt. Kortom: met Business Connect heeft u MPLS (Multi-Protocol Label Switching) IP-VPN oplossingen om vestigingen met elkaar te verbinden, waardoor informatie sneller beschikbaar is en er efficiënter kan worden omgegaan met IT-middelen.


Quality of Service
Quality of Service realiseert priorisering van tijdskritische (zoals IP-Telefonie) en bedrijfskritische (zoals Terminal-Server of een CRM-applicatie) applicaties binnen het IP-VPN. Door de garantie van bandbreedte en snelheid voor het dataverkeer met voorrang beschikken gebruikers altijd optimaal over het netwerk en de applicaties.

Domeinnaam controleren:
> Grote Ondernemingen

> Kleine Ondernemingen

> Inloggen Webmail